Canvia d'hàbits amb Nutrapp

24/05/2017

Ara que arriba el bon temps, proliferen les dietes ràpides que prometen baixar molt de pes en poc temps. La majoria són "dietes miracle" que es promocionen com a mètode infal·lible per aconseguir un ventre pla, unes cames primes o una figura escultural amb un mínim esforç i a temps per a l'estiu. En la majoria de casos, són dietes poc saludables i gens equilibrades que fins i tot poden provocar-nos problemes de salut. A més, tampoc aconseguirem res d'allò que prometen.

En realitat, tot i que sabem que hi ha hàbits que són perjudicials per a la nostra salut, ens costa molt desprendre'ns d'ells. Aquests mals hàbits, i una dieta mal estructurada durant tot l'any, són els responsables d'aquests quilos de més que ens volem treure en menys d'un mes.

Encara que tinguem la informació, moltes vegades la prescripció mèdica i fins i tot el convenciment que aquests nous hàbits alimentaris són necessaris per millorar la nostra salut, la nostra adherència a ells no està assegurada.

En el cas de l'alimentació, no només es tracta d'abandonar aquests mals hàbits sinó de canviar-los per altres més saludables. L'acompanyament i el suport ajuden a que el compromís per adoptar aquests canvis sigui molt més efectiu.

Però què passa si no tenim temps? Com aconseguim trencar amb la rutina i començar a incorporar aquests nous i saludables costums? Amb Nutrapp, el teu nutricionista de butxaca!

 

Confia sempre en un nutricionista

Mitjançant l'ús de les noves tecnologies, podem realitzar un suport al canvi d'hàbit alimentaris molt més efectiu. Tot això gràcies a Telegram i a Facebook, que ens donen la possibilitat de crear grups tancats en els quals compartir les seves experiències de forma agradable i distesa.

Amb els nous tallers de Nutrapp i els nous Nutrapp Challenge, les persones estan doblement acompanyades. D'una banda, per una professional de la nutrició que et guiarà durant tots els dies del curs o taller. De l'altra, per la resta de participants del taller, amb el qual compartir experiències i sensacions.

Es tracta d'una experiència molt enriquidora, on tothom participa, pregunta els seus dubtes i explica com ha superat cada etapa. D'aquesta manera, no et trobes sol davant del canvi, sinó que comparteixes amb la resta el mateix camí de transformació. Sempre amb la figura de l'expert nutricionista present, guiant al grup.

 

Marta Martínez

Especialista Educació Nutricional 

Compartir