La tornada de les vacances

30/08/2016

Ja s’han acabat les vacances. Deixem enrere la platja, els viatges i les maletes. ¿Et sembla un malson tornar a reprendre el treball, el col·legi dels nens, en fi, tornar a la rutina de sempre?

No et preocupis i intenta encarar el problema de la manera menys traumàtica possible, amb humor i il·lusió.

En primer lloc, reflexiona sobre el teu estil de vida i planifica activitats per posar-te en forma, com per exemple, apuntar-te a una acadèmia de ball, sortir a córrer o anar a la piscina a nedar. Pensa que si practiques exercici físic et sentiràs millor.

En aquest retorn pensa en el que en realitat et fa sentir feliç i fes-ho. Procura que cada dia tinguis aquest espai "minivacacional" encara que sigui petit. Evita que els caps de setmana es transformin en la teva única vàlvula d'escapament. Els petits espais de felicitat han de ser diaris.

Menges bé? És el moment per valorar si necessites canviar algun aspecte de la teva alimentació diària. Augmentar el consum de fruites i verdures, menjar més peix i menys aliments processats, en definitiva, menjar més sa. Seria interessant dedicar un temps a la compra dels teus aliments, han de ser de proximitat i el més naturals possibles.

Intenta planificar sense pressa però sense pausa les visites mèdiques que tens pendents.

És important que en arribar a casa aparquis els problemes laborals, la teva ment ha de "desestressar-se" amb un bon bany calent o amb una autosessió de relaxació.

Intenta somriure i riure més, parlar més amb la família i amics, no deixis per demà el que puguis fer avui.

Intenta buscar al·licients en el teu treball diari, segur que els trobes.

Cerca l'espurna de la vida a cada moment, il·lusiona't i intenta viure intensament els minuts de felicitat que la vida et regala.

Feliç retorn!

Imatge: Diseñado por Freepik

Compartir