Nutrapp al teu costat

19/10/2015

Estem vivint una època complicada, on els índexs d'obesitat infantil s'han disparat moltíssim, es detecten índexs de colesterol elevat ja a la infància.

Els nutricionistes ens preguntem Què passarà quan aquests infants siguin adults?

Quina qualitat de vida tindran? Segú dades d'estudis recents, ens constaten que és probable que d'un nen obès sorgeixi un adult obès amb possibilitat de patir múltiples patologies.

En un altre ordre de coses, observem que els pares té moltes obligacions, hores i hores dedicades a la feina, amb horaris incompatibles per assistir als tallers i conferències organitzades per AMPAS, institucions, per millorar aquesta problemàtica.

Paral·lelament, tenim molta informació a internet. Com la podem filtrar? Fa escassament unes setmanes, una mare preocupada em preguntava si era nociu donar-li llet al seu fill de 5 anys, ja que a internet hi havia trobat múltiples comentaris.

¿Els pares tenen temps per seleccionar la informació rigorosa? Uns diuen una cosa, altres una altra, i per rematar, es troben amb una publicitat de productes alimentaris, insistent i enganyosa, que encara els confon més.

Per a això, va néixer Nutrapp, una  webapp que pot arribar a tots els col·lectius, format per un grup de professionals preocupats per aquesta problemàtica.

Nutrapp és un servei nou d'educació nutricional en línia, que es realitza mitjançant la telefonia mòbil.

Nutrapp va tenir en compte la realitat actual i proposar un nou producte, que va ser provat fa dos anys, obtenint excel·lents resultats.

Un dels productes que ofereix és el Nutrapp Educa, per a diferents col·lectius. Un dels col·lectius, són les associacions de pares i mares, que amb un mòdic preu es realitzen les següents accions:

  • Selecció de la informació

D'una banda seleccionem la informació amb rigor científic, han estat sempre els últims estudis i els enviem, amb un llenguatge fàcil, comprensible i assequible a tots.

  • La cuina saludable, sempre present

Els coachs de cuina els proporcionen receptes i tècniques de cuina saludables, econòmiques basant-se en la dieta mediterrània.

  • S'aconsella en planificació de menú i compra saludable

Els consells de com alimentar els seus fills i filles està present en els missatges, adaptats a cada edat.

  • Es té en compte la prevenció de malalties

Prevenció de l'obesitat, els trastorns del comportament alimentari i d'altres patologies freqüent en els escolars.

  • Els coachs esportius ajuden a planificar l'activitat física dels membres de la família.
  • Els coachs de nutrició ajuden també a les famílies amb intoleràncies i al·lèrgies alimentàries
  • Estan també presents els consells de psicologia i medicina per a nens inapetents i intolerants.
  • S'organitzen xats en temps real amb les nutricionistes i els de Nutrapp.
  • Presència al web del centre actualitzant continguts d'educació nutricional
  • Concursos, premis i moltes sorpreses a través de les xarxes socials

També hi ha altres productes Nutrapp Coach, per a totes aquelles persones que desitgin un nutricionista coach en el seu mòbil i el Nutrapp Flash per resoldre preguntes puntuals

Nutrapp, estem aquí ! 

www.nutrapp.es

www.nutrapp.cat

https://www.facebook.com/NutrApp

https://www.facebook.com/nutrappeduca

Compartir