Quan els desitjos es converteixen en realitat

01/01/2016

Diuen que, any nou vida nova. La llista de promeses per al nou any és interminable: classes d'anglès, gaudir més de la natura, convidar a casa a amics que tens oblidats, fer accions més altruistes... i també, no falten les relacionades amb la salut. Som-hi, doncs!

En primer lloc és acudir al metge perquè comprovi que no tinc cap malaltia, tan simple com una anàlisi de sang, una revisió ginecològica, una revisió de la pell. La neteja bucal també és important realitzar-la.

Començar a potenciar la teva salut cardiovascular amb la pràctica d'exercici físic, tan senzill com caminar mitja hora cada dia. Marca-ho com un objectiu prioritari en aquests desitjos, si convé ho apuntes en una llista de desitjos, en un post lluminós que et recordi que cada dia tens aquesta cita. Si no ets de les que els agrada caminar, és un bon moment per plantejar-te apuntar-te a un gimnàs o una acadèmia de ball, o que els Reis Mags et portin una bicicleta estàtica i fer exercici mentre mires la teva sèrie preferida. Com ho veus?

En un altre ordre de coses està la cura de l'alimentació. Després dels excessos nadalencs és el moment oportú per canviar els hàbits alimentaris. No, no estem parlant de "posar-nos a dieta", estem parlant d'alguna cosa més important, que és corregir tot allò que no fem bé.

Una alimentació amb aliments més sans, ecològics, que no siguin "aliments viatgers", de la nostra proximitat i de l'estació pròpia de la temporada.

D'altra banda, consumir més verdures i hortalisses. És temps de cols, coliflors, carxofes, espinacs. Seria interessant visitar blogs de cuineres que ens ofereixen receptes saludables i plats  fets de mil maneres.

Regular tot el que són productes superflus, que tan sols ens omplen de calories però no ens nodreixen.

Per a això, si necessites ajuda, nosaltres tenim la metodologia més apropiada perquè puguis fer aquests canvis, es tracta de seguir unes tècniques exclusives de Nutrapp que s'intercala el coaching nutricional amb altres tècniques que t'oferim online. La nutricionista es converteix en la teva aliada, et segueix en temps real el teu dia a dia, et reforça la nova conducta alimentaria. Sempre, en temps real, ella està a l'altra banda del teu mòbil o tablet. A més, treballem per objectius, pactats per ambdues parts.

Per finalitzar, intenta buscar moments de felicitat per a tu. Somriu, abraça, busca petits al·licients que et facin sentir bé.

Des de Nutrapp et desitgem feliç any nou.

 

Dra. Marga Serra

Responsable de Nutrapp

www.nutrapp.cat

Compartir