QUÈ ÉS EL COACHING NUTRICIONAL?

21/03/2017

Quantes vegades has fet dieta i al poc temps has tornat a guanyar el pes que vas perdre?

Això és molt més habitual del que imagines. És degut al fet que l’èxit de la dieta no consisteix en canviar puntualment la teva forma d’alimentar-te, sinó acanviar també la teva mentalitat i la teva manera de menjar. Has d¡'estar convençut de voler menjar d’una forma més saludable i equilibrada.

Fer canvis en l’alimentació suposa sortir de la zona de comoditat, incorporant nous hàbits i rutines, ja que l’única forma d’aconseguir millorar la teva alimentació és assumint la teva responsabilitat de canvi.

Per això, a Nutrapp treballem amb eines de coaching nutricional i no únicament amb pautes de nutrició. En el tractament t'acompanyem en tot moment, tenint en compte la teva salut, les teves emocions i el teu entorn. A més, en tractar-se de coaching online, segons molts estudis, es potencia més la confiança.

No es tracta només d’elaborar un tractament nutricional, sinó que estem amb tu, et coneixem i tenim en compte la teva realitat, les teves barreres, per fer-te partícip a l’hora de trobar solucions. En el coaching nutricional el protagonista ets tu, i no les recomanacions o el nutricionista, i tu ets el responsable del teu propi tractament nutricional, fomentant la teva autogestió.

Nosaltres som experts en salut, però tu ets l’expert de la teva pròpia vida, i per això junts formem l’equip perfecte per trobar el camí que et portarà a aconseguir els reptes que desitgis.

Amb el coaching nutricional tindràs el control de la teva alimentació i del teu estil de vida, sabràs alimentar-te correcta i saludablement, aprendràs a diferenciar entre gana emocional i real, podràs controlar la golafreria i aconseguiràs tenir un pes saludable i durador.

Dietista Nutricionista de Nutrapp

Foto: Freepik

 

Compartir