Augmenta l'obesitat infantil, dades del 2016

26/01/2016

Almenys 41 milions de nens menors de cinc anys són obesos, i les xifres sobre sobrepès creixen especialment en els països en desenvolupament, segons un informe presentat el passat dia 25 de gener per l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

És un problema greu que hem d'actuar ràpidament, ja que l'obesitat impacta en la qualitat de vida del nen, afecta el seu estat físic, psicològic, la seva capacitat d'estudi, de relacionar-se i de la seva salut.

Aquesta obesitat li posarà moltes barreres en la vida, a més, és un factor essencial en la possibilitat de desenvolupar obesitat en l'edat adulta i, per conseqüència, malalties no transmissibles greus, com les cardiovasculars i el càncer.

L'informe, ja té una primera conclusió: "No és culpa del nen", va afirmar el copresident de la comissió, Peter Gluckman.

Nutrapp és conscient d'aquest problema. En el seu projecte, premiat dues vegades, va incloure Nutrapp Planifica Salut, per a tots aquells pares que se senten desbordats i no saben com solucionar el problema de planificació de compra, cuina etc . Nutrapp utilitza tècniques de coaching nutricional online, en temps real i personalitzat per a cada cas.

També compta amb una subscripció simbòlica perquè la família rebi periòdicament molta informació al seu mòbil o tablet i participi en fòrums amb la nutricionista.

La plataforma de Nutrapp està en www.nutrapp.cat ens podeu escriure a info@nutrapp.es o el whatsapp 620861313. Us hi esperem.

Compartir