Salut Pública incorpora canvis en les recomanacions d'alimentació infantil de 0 a 3 anys

12/05/2016

L'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya (ASPC) ha actualitzat la guia de Recomanacions per a l'alimentació en la primera infantesa (de 0 a 3 anys), Una guia molt complerta i necessària. 

Per una banda, aconsella limitar a dues vegades per setmana el consum de carn vermella i elimina la presència d’aliments processats en els exemples de menús per a les guarderies, seguint l'alerta de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

 

La guia també aconsella que no s’allargui el consum d'aliments servits de forma triturada, sinó que s’intercalin amb els trossejats, aixafats i sòlids, excepte aquells que puguin representar un "risc d'ennuegar-se".

També, recomana deixar que els nens decideixin sobre la quantitat que volen menjar respectant els seus "senyals d'autoregulació innats" –excepte quan es tracta de carn, peix i ous.

En aquest enllaç us la podreu descarregar gratuïtament.  

http://salutweb.gencat.cat/web/.content/home/ambits_tematics/per_perfils/centres_educatius/menus_escolars/programa_revisio_programacions_menus_escolars_catalunya_preme/documents/arxius/Alimentacion_0-3_2016.pdf.

Nutrapp, la  primera plataforma online en educació nutricional, us pot ajudar i acompanyar en el procés de l'educació nutricional dels vostres fills i filles, amb tèniques de coaching nutricional. 

Estem a www.nutrapp.cat Whatsapp 620861313.

Compartir