Alvocats farcits de tonyina

04/09/2017

Si t'agraden els alvocats aquí tens una recepta que t'agradarà molt: 

Ingredients:

4 Alvocats

200 g de Formatge Ricotta

100 g de Formatge Mascarpone

200gr de Tonyina en llauna al natural

100 g de Pistatxos pelats sense salar

1 Llimona

Sal

Pebre

Oli d'Oliva

 

Procediment:

Partir els alvocats per la meitat i eliminar l'os. Amb una cullera retirar part de la polpa i ruixar amb suc de llimona perquè no s'ennegreixi.

Passar per la batedora la polpa, la ricotta, el mascarpone, la tonyina, la pell ratllada de la llimona i la meitat dels pistatxos, afegint un rajolí d'oli d'oliva.

Salpebrar i omplir amb aquesta barreja els alvocats

Decorar amb la resta dels pistatxos i servir

Bon Profit!

Crisitina Lajara. Nutricionista de Nutrapp.

Foto: Diseñado por Freepik

Compartir