Avui va d'entrepans saludables ! 

06/06/2017

 

En ocasions els entrepans es consideren com poc saludables. En termes nutricionals, tot dependrà del "cognom", és a dir dels ingredients que acompanyen el pa i de la varietat de pa que s'utilitzi.

El pa sempre s'ha consumit, recordem que el blat és un dels elements de la dieta mediterrània i en quantitats adequades no engreixa a més de ser un bon complement de l'esmorzar.

Millor utilitzar sempre pa integral, evitar embotits i procurar que siguin de formatge, tonyina, sardines i pernil.

Us proposem dos entrepans que us agradaran molt i són molt saludables !

 Entrepà de verat i formatge fresc

  •  Obrir en dos la barreta de pa integral
  • Tallar el formatge en talls fins i el tomàquet a rodanxes
  • Muntar l'entrepà posant sobre una meitat del pa primer el formatge, després el tomàquet i finalment el verat.

 Entrepà vegetal

  • Obrir en dos la barra de pa
  • Renta i trosseja l'enciam
  • Partir els tomàquets a rodanxes
  • Coure els ous en aigua bullint amb sal durant 10 minuts comptats des que l'aigua torna a bullir. Refrescar i pelar els ous.
  • Cobrir una meitat de pa amb les fulles d'enciam, posar a sobre tres rodanxes de tomàquet i ½ ou dur tallat a làmines.
  • Salar lleugerament i ruixar amb una mica d'oli d'oliva.

  Bon profit!

Dra. Marga Serra 

Directora Nutrapp 

Foto: Diseñado por Freepik

 

 

Compartir