Carbasses d'arròs

29/10/2015

Una recepta molt divertida per la mainada de casa 

ingredients:

  •  1/2 tasses d'arròs de gra mitjà o curt
  • Tasses de suc de pastanaga
  • 1 tassa d'aigua
  • 1/2 culleradeta de sal

Preparació:

Bullir tots els ingredients durant 15 minuts, o fins que tot el líquid s'hagi absorbit. Deixar refredar a temperatura ambient.

Per fer les petites carabasses agafar petites boles d'arròs, pressionant fermament amb les mans. (Nota: Si l'arròs s'enganxa a les mans, ruixar lleugerament les mans amb aigua al fer-les rodar.)

Per a formar els ulls i la boca, tallar olives negres i pressionar sobre les boles d'arròs. Per fer la tija, tallar un petit triangle de pebrot verd i col·locar-lo en la part superior.

L'arròs és energètic i el suc de la carbassa és ric en carontens, licopé i vitamina C, un potent antioxidant.

Font i imatge: Fab frugal food

 

 

Compartir