CREMA DE LLEGUMS

15/11/2016

 

Ingredients:
200g de cigrons
100g de mongetes blanques
2 patates grans
4 pastanagues mitjanes
2 naps
2 porros
1 ceba
1,5 l. de  brou de verdures
oli, sal, pebre, crostons de pa i formatge ratllat.


Procediment:


Remullar per separat els cigrons i les mongetes unes 12 hores,  en aigua freda amb una cullerada de bicarbonat.
Ofegar en oli la ceba tallada en juliana i els porros a rodanxes; afegir les mongetes i els cigrons, escorreguts i les patates, pastanagues i naps tallats a daus. Salar i cobrir amb 1,5 l  d'aigua. Escumar quan bulli i coure a foc suau fins que els llegums estiguin tendres.
Colar i passar pel passapuré, afegir el brou, salpebrar i tornar a posar al foc uns minuts.
Servir acompanyada de crostons i formatge ratllat

¡Bon profit! 

Cristina Lajara Nutricionista i Dietista de Nutrapp.

Foto. Freepik 

Compartir