Entrepà Drac

22/01/2018

És un entrepà molt especial per compartir la cuina amb els teus petits. Molt fàcil i nutritiu. T'atreveixes?

Ingredients: Una barra llarga de pa, tipus "baguet", enciam, tomàquet, 2 ous cuits, dues llaunes de tonyina, olives sense os i ametlles.

 

Elaboració: Tallar al llarg de la barra de pa per fer l'entrepà i treure la molla. Reservar un dels pics de la barra per posteriorment presentar el cap del cocodril.

 Omplir l'entrepà col·locant les fulles d'enciam, rodanxes de tomàquet, la tonyina i rodanxes d'ou cuit Per a la presentació utilitzarem una font allargada, col·locant el cap al costat del cos. Per adornar el cap col·locarem un escuradents entre les dues llesques de pa perquè sembli que està oberta i col·locarem les ametlles voltant com si fossin les dents.

 Acabarem posant el pebrot com si fos la llengua i les olives, els ulls.

 

Bon profit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir