Gaspatxo de cigrons

11/07/2017

Una recepta molt original per menjar llegum durant l'estiu.

Ingredients per a 4-6 persones

3 tasses (uns 600 g) de cigrons bullits 

1 cogombre gros

1 tomàquet madur mitjà

1 all

1 llimona (el suc) 

4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra

Una mica de sal

Preparació 
1. Es neteja i pela el cogombre. Es talla a daus  i es posa una miqueta de sal.
2. Es neteja i pela el tomàquet.
3. Es pela i pica l’all.
4. Dins d’un recipient fondo es trituren els cigrons amb el cogombre, el tomàquet, l’all, la sal, el suc de la llimona i un got d’aigua freda.
5. S’hi afegeix l’oli i aigua freda fins a obtenir la consistència adequada.

 

Foto. <a href='http://www.freepik.es/vector-gratis/receta-de-gaspacho-dibujada-a-mano_836600.htm'>Designed by Freepik</a>

 

Compartir