Magdalenes de plàtan sense làctics ni gluten

11/10/2016

Estimats amics i amigues de Nutrapp, avui us proposem una recepta  del blog: La cocinera almidonera, de  la nostra estimada Elena Wägner.

ingredients:

150 g d'ametlles pelades

100 g de nous pelades

50 g de panses moscatell sense llavors (o "sultanes")

4 ous mida L

450 g plàtan madur (pesat amb closca)

1 cullerada. postres de canyella

1 cullerada. postres de bicarbonat sòdic

  1. Escalfar el forn a 100 ºC.
  1. Triturar les ametlles, les nous i les panses fins a obtenir textura en pols. Reservar.
  1. Batre els ous, els plàtans (sense closca) i la canyella. Afegiu-hi la "farina de fruits secs", i el bicarbonat sòdic. Barrejar bé, amb l'ajuda d'una batedora.
  1. Distribuir la massa en motlles de magdalenes (omplir només la meitat de la seva capacitat). Posar les dues safates de magdalenes al forn (alhora).
  • Passats 30 minuts, apagarem el forn. Deixar refredar les magdalenes a l'interior del forn (això farà que s'acabin de fer amb la calor residual).

Compartir