PANELLETS SENSE LLET, SENSE OU I SENSE GLUTEN

31/10/2015

Us deixem una recepta per fer panellets sense llet, sense ou i sense gluten

Ingredients (per a 15-20 Panellets):

  • 125g. de farina d'ametlla
  • 75g. de patates per bullir
  • 125 g. de sucre integral
  • 80g. de pinyons
  • Mel

Preparació

  • Bullim les patates, les escorrem i reservem en un bol durant 15 minuts.
  • Xafem les patates i les barregem bé amb el sucre.
  • Incorporem la farina d'ametlla i la amassem fins a obtenir una massa ferma.
  • Refredem a la nevera durant un parell d'hores.
  • Pre escalfem el forn a 190º.
  • Amb la massa freda, fem boletes de la mida que més ens agradi i arrebossem amb els pinyons.
  • Amb un pinzell de rebosteria pintem els panellets amb la mel.
  • Els col·loquem en una safata i els posem al forn durant 5 minuts o fins que veiem que estan daurats.

Bon profit !

Compartir