Pastís de boniato sense gluten

31/10/2016

Us deixem una recepta d¡un  pastís molt adequat pel mes de novembre, sense gluten, lactosani llet.

Ingredients per a 4 persones:

160 g de moniato
100 g de sucre
2 ous
80 g de farina sense gluten ( blat sarraí =fajol
o blat de moro o arròs)
10 g de llevat en pols sense gluten
50g Oli d’oliva

Elaboració:

Peleu i ratlleu el boniato. Poseu el boniato ratllat en un motlle apte per microones i afegiu el sucre. Coeu-lo 2 minuts a màxima potència. A part, barregeu l’ou batut, la farina sense gluten, el llevat i l’oli. Poseu la massa resultant al recipient on teniu el moniato cuit i barregeu bé fins que no quedin grumolls. Ho coeu tot plegat 2 minuts al microones a màxima potència. Espereu que es refredi per desemmotllar-lo.

Observacions:

Aquesta recepta será molt útil per persones celíaques i/o intolerants a la lactosa i/o al.lèrgia a la proteïna de vaca.

 foto: Faciísimo.

Compartir