Paté de tomàquet i ametlles

15/09/2016

Gaudeix d'aquesta recepta de cuina tan saludable 

Ingredients

50g d’ametlles torrades
150 g de tomàquets madurs
1/2 gra d’all
1 cullerada de postre de vinagre balsàmic
1 cullerada de postre de suc de llimona
Un pessic de sal
Un pessic de pebre vermell
Una cullerada sopera d’oli d’oliva


Preparació
1 Tritureu les ametlles amb les tomàquets, el gra d’all, la cullerada de paprika, el vinagre, el suc de llimona, la sal i el pebre, fins que les ametlles estiguin triturades
2 Afegiu l’oli d’oliva al bol triturador i quedarà una pasta textura paté
3 Podeu utilizar per untar pa, torrades, crepes o bastonets de pa i podeu afegir raïm, d'aquesta manera realitzareu un esmorzar o berenar saludable que inclou fruites, hortalisses i fruits secs.

Amb aquest paté augmentareu els greixos saludables de la dieta en substitució de mantegues, formatges o embotits.

Mercè Carbonell, Dietista nutricionista de Nutrapp

 

foto. www.acouplecooks.com

Compartir